Zgodovina Steroidi

Ko govorimo o tekmovalnih športih zgodovina steroidi teče globoko; veliko več kot mnogi spoznali in veliko več kot nekaj bi želeli, da verjamejo.

Smo vsi seznanjeni in za to zadevo vse preveč seznanjeni z besedno zvezo “The Steroid Era od Baseball” in večina kdorkoli z delovanje možganov razume, da je obstajal zgodovina steroidi večnost v športnih bodybuilding kaj o športu kot celoto?

Je edinstven v ničemer Steroid Era baseball ali does zgodovina steroidi daleč presegajo baseball polje?

  • Najprej razviti za povečanje v Nemčiji 1930 učinkovitosti
  • Kemik Adolf Butenandt & Leopold Ruzicka dobil Nobelovo nagrado za razvoj sintetični Testosteron
  • Uporablja močno sovjetski olimpijsko dviganje uteži ekipe, ki prevladujejo v 40 & 50
  • Narejen slovit z ZDA olimpijski ekipi zdravnik John Ziegler s razvoj Dianabol
  • Prepovedana z MOK leta 1976 z vprašanji morale glede enakih konkurenčnih pogojev, se glavna skrb
  • Označeni razred III drog vlada ZDA leta 1990, razpoložljiv izdelava steroidi nezakonito v ZDA brez recepta
  • Steroidov Control Act iz leta 1990 okrepil leta 2004 z dodatno nesteroidna zdravila, ki se doda na seznam, ki spremlja močnejši omejitve in kazni za kršitelje
Kliknite tukaj za nakup Anabolični steroidi (uradno)

buy-testosterone-online

Obstaja veliko več podrobnosti, da gredo v zvezi s splošno zgodovino steroidov, vendar je vprašanje ostaja, kako smo prišli do kjer so danes glede drog, ki so bile nekoč čudežnim podvigi znanstvenih odkritij in kako je to vplivalo zgodovina steroidi v športu kot celoto?

Ko gre za velik ameriški vrst razvedrila, nogomet in baseball, zelo malo resnično vedo mere, da teh zdravil so bili uporabljeni; Konec koncev, ni nekaj, kar mnogi želijo govoriti o ali lastništvo do, ne, ko sem bila pobarvana na način, ki omogoča “Chester Molester” videti kot svetnika. Kljub temu Poglejmo nekaj dejstev, ki vemo in v teh dejstev upajmo, da bomo imeli boljše razumevanje zgodovine steroidov v športu.

Skozi leta 1960 in 70-ih, pogosto označuje kot Golden Age bodybuilding, steroidi so bili uporabljeni odkrito; Čeprav to ni bilo v začetku anabolični starosti, mnogi uživajo, določanje te dobe kot “Pravi” začetek, ko gre za zgodovino steroidov.

Tudi sam kralj odkrito govorila o njih; v intervjuju z Barbra Walters med njegovo vladavino konkurenčno, Arnold Schwarzenegger dala nobenih kosti o tem, on uporablja steroidov in bil vesel, da govoriti o tem. Obstajajo zgodbe na ta dan bodybuilderji, odkrito uporabo steroidov na telovadnici tleh; asking zakaj a Dianabol tablete je tako pogosti kot bumming četrtino za telefon.

Kliknite tukaj za nakup Anabolični steroidi (uradno)

buy dianabol steroids

Vemo tudi, da skozi 70-ih in 80-ih NFL začel videvati masivni eksplozije v smislu rasti, moč in hitrost svojih igralcev. NFL se ni zagnala opustitvi igralcev za anabolični steroid uporabo do 1989 in testiranje tudi takrat ni bilo storjeno najstrožje najučinkovitejšo.

Zdaj let’s mislite o tem za sekundo; steroidi, ni nezakonito, da uporabite pod zakon, njihovih funkcij in lastnosti opravijo znanih jata od profesionalnih bodybuilderjev, ki usposabljajo v mnogih isti telovadnic toliko NFL igralcev; smo priča velike eksplozije v velikosti in moči od lineman spretnost igralcev.

Zdaj, v 1989 All-Pro obrambno progovni delavec Lyle Alzado priznava steroidnih uporabo, ki se je začel za njim, leta 1969. Je Alzado trditev bila da njegov steroid uporabo odgovoren za raka v, ki mu je bil diagnosticiran z, ki je pozneje vzel življenje, nekaj let kasneje.

Veliko ljudi kažejo na Alzado’s smrt kot eden od dveh glavnih katalizatorji pri ustvarjanju prepoved ZDA 1990. Poglej dejstva, smo pravkar razpravljali; lahko sediš tam udobno vedoč, kaj vem, in mislim, da za celo sekundo da Alzado, človek, ki je igral in preživljal temelji na njegovo igranje uspešnost v času, ki je videl moških eksplozija v velikosti in rekel z zaupanjem, da je bil edini? Seveda ne, niti ne zaprete. Hladno trdo resnico je zgodovina steroidi teče globoko v NFL in še ta dan. Igralci so še vedno pridobivanje hitrejši in močnejši po stopnji, ki nima smisla na vse razen steroidi so v igri.

Kliknite tukaj za nakup Anabolični steroidi (uradno)

testosterone steroids review

Enako lahko rekli, saj se nanaša na major league baseball, edina razlika je tu glede krivde pokazale močnejši način. Iz razlogov, ki toliko smisla kot pravi 2 + 2 = 7 major league baseball je sprejela največja uspešnica vseh, ko gre za anaboličnim igro in od tega dneva naprej ko si misliš o zgodovini steroidi, je MLB je verjetno prva stvar, ki pride na misel.

Preprosta realnost je le, da; preprosta. Športniki v nogomet in baseball oba sprejeti steroidov bullet in ironično, ponavadi je samo s tistimi, ki kraljuje vrhovnih v športu; does kdorkoli drug, ki razume, kako steroidov delo ugotovili, da čudno? Pa nogomet in baseball igralcev niso edine; športniki iz hokej atletskih, kolesarjenje, golf, plavanje, borilne veščine, Gimnastika in vse ostalo vmes so bili ulovljeni in resnica je, da so preprosto tisti, ki nima sreče.

Tako enostavno, kot je dobi veliko enostavnejša. Poklicnih športnikov se preživljajo z roko njihovega delovanja; bolje opravljajo več dajo in najboljše, da najbolj od vseh. Dokler tekmovalnih športih obstajajo steroid uporabo v tekmovalnih športih bo obstajala in novih poglavij v zgodovini steroidi bo še vedno napisana.

Kliknite tukaj za nakup Anabolični steroidi (uradno)

buy anabolic steroids

Alexander Veliae
Latest posts by Alexander Veliae (see all)