стероиди употреба в спорта

Гледайте новините всеки ден и има добър шанс издаването на стероиди в спорта ще се яви по някакъв начин. Бъде нов бейзбол скандал, борец или изтребител, гимназията спортисти или домакин на други сценарии, стероиди в спорта се превърна в един от основните “секси” новините на модерната епоха.

Щракнете тук, за да купя стероиди от официалния сайт

През 2007 година WWE суперзвезда Крис Беноа убита жена си и сина си и след това взе собствения си живот; стероиди са били обвинявани за този ужасяващ акт и години по-късно тя е все още говори за във връзка с много истории, въртяща се около стероиди в спорта. Лайл Alzado е друг и може би на плакат момче за анти-стероиди в спортни аргумент.

На Alzado в ранна смърт е до голяма степен дължи на войната на стероиди, въпреки че собствените си лекари заяви многократно стероиди играе никаква роля в смъртта му. Смешно как ние каза той умира си стероид употреба и смешно как факта че Беноа е установено, че са пълни с Ксанакс и Hydrocodone, но по-често, отколкото не стероиди са виновни; това идва да покаже, че войната на стероиди в спорта е далеч по-важно за някои от истината.

Може би един от по-объркващо аспекти по отношение на медийното отразяване на стероиди в спорта е от начина, по който то се съобщава. Гледайте всеки отчет и вие ще започнете да мисля, че този “проблем” е сравнително нова и само наскоро започва да се превърне в сериозен “проблем.” Е точна; стероиди само направили своя път в конкурентни спортове през последните години? Тъкмо обратното; стероиди в спорта съществуват силно някога от края на Втората световна война.

Щракнете тук, за да купя стероиди от официалния сайт

buy-testosterone-online

Да, употребата е по-висока, отколкото е средата на ХХ век, но те са били там и в големи начин. Ние можем да дори следа “производителността повишаване употреба” обратно към началото на Олимпийските игри; чак началото в Гърция при спортисти са поглъщането животински тестисите да подпомогне изпълнението. Колко много ми помогна този тестис Барбекю? Трудно да се каже, но те са на прав път е като тестисите са когато Тестостеронът е намерен. Въпросът е, стероиди в спорта са всичко друго, но нови.

Така че не е нов; добре тогава защо сме ние казал в противен случай или по-скоро, защо е това ние са подведени да повярват стероиди в спорта едва сега напоследък стана истински проблем? Пари обикновено е името на играта, когато става въпрос за проследяване произхода на всяко законодателство и е имало спекулации за години по отношение на този един както извор.

В повечето спортни организации решението по отношение на стероиди в спорта е двойна, това е измама и опасни с акцент върху “опасност.” Въпреки това никой, няма лекар, няма медицински проучване, няма медицинско списание, нищо не някога е бил в състояние да твърдо да докаже тази опасност съществува за здрави възрастни мъже. Само твърд доказателства, ние имаме по отношение на стероиди в спорта е те работят и работи добре.

Щракнете тук, за да купя стероиди от официалния сайт

buy dianabol steroids

Нека да е разумно и ясни; Ако всеки спорт, да използваме футбол, ако футбол иска да направи правило, че казва носенето Зацепките е против правилата, това е добре, те могат да направят това, те могат да определят свои собствени правила. Професионален футбол не е необходимо федералното правителство, определянето на правила за тях, особено ако те могат да бъдат вредни за играта.

Вземете професионален бейзбол, смятате ли, че е случайно, че те са последният основен спорт в САЩ да постанови решение като стероиди незаконно да се използва в MLB? Защо ще искат да създадат и прилагат закона, които биха навредили играта? Само при тежки правителството налягане MLB накрая пещера.

В крайна сметка и един ден това ще се изясни, пари е под въпрос той винаги е. Много спекулират, че стероиди в спорта са незаконни in ред към държа стероиди незаконно за всяко лице. Ако можете да направите така, че всички трябва да бъде забранено да използват ги, не просто от справедливост но безопасност, тогава решението е по-лесно да се поддържа.

Щракнете тук, за да купя стероиди от официалния сайт

testosterone steroids review

Въпреки това много изследвания са показали, че здрави възрастни мъже, които използват отговорно екзогенен хормони са в действителност здрави като цяло от своите ближни и от в големи използват по-малко лекарства от тези, които не използват екзогенен хормони. Може да бъде всичко това е?

Може да бъде масивна прикритие нагоре от фармацевтичните компании отчаяни да осигурят защита на техните джобове в краткосрочен план? Може да бъде и точно сега това е невъзможно да се каже, но това е един от правдоподобно причини стероиди в спорта са все още гледат накриво и можете да залагате всеки музикант трябва то няма нищо общо с безопасността.

Щракнете тук, за да купя стероиди от официалния сайт

buy anabolic steroids