история на стероиди

Когато говорим за конкурентни спортове историята на стероиди е много дълбока; много повече, отколкото много осъзнаваш и много повече, отколкото някой би искам да вярвам.

Ние сме всички познати и за този въпрос всички твърде запознат с фразата “стероид ера на бейзбол” и повечето всеки с функциониращ мозък разбира, че историята на стероиди е съществувала от вечността в спорта на Културизъм, но какво да кажем за спорта като цяло?

Е стероид ерата на бейзбол уникален по някакъв начин или историята на стероиди излизат далеч извън полето на бейзбол?

  • За първи път разработена за повишаване в 1930 Германия ефективността
  • Химик Адолф Butenandt и Леополд Ружичка получава Нобелова награда за синтетичен тестостерон развитие
  • Използва силно от Съветския съюз олимпийски вдигане екип, който доминира на 40 и 50-те
  • Направени известни от САЩ олимпийски отбор лекар Джон Циглер с развитието на Dianabol
  • Забранено от МОК през 1976 г. с въпросите на морала по отношение на равнопоставеност е от първостепенно значение
  • Обозначени клас III наркотик от правителството на Съединените щати през 1990 г., ефективно вземане стероиди незаконно в САЩ без рецепта
  • Стероид Закона за контрол на 1990 засилени през 2004 г. с допълнително стероиден наркотици, са добавени към списъка, придружени от по-силни ограничения и наказания за нарушителите
Щракнете тук, за да закупите анаболни стероиди (официален)

buy-testosterone-online

Има много повече подробности, за да отидат в по отношение на общата история на стероиди, но въпросът остава, как сме стигнали до мястото, където ние са днес по отношение на наркотици, които в един момент бяха разгледани чудотворната подвизи на научните открития и как това засегна историята на стероиди в спорта като цяло?

Когато става дума за големия американски забавления, футбол и бейзбол, много малко наистина знам степен, че тези лекарства са били използвани; в крайна сметка това не е нещо много искам да поговорим за или притежават до, не когато те сте били боядисани по начин, който прави “Честър Molester” изглежда като светец. Дори и така, нека погледнем някои от фактите, ние знаем и в тези факти се надяваме да имаме по-добро разбиране на историята на стероиди в спорта.

През 1960-те и 70-те, често наричан Златния век на Културизъм стероиди се използват открито; Въпреки че това не е началото на анаболни възраст, много се ползват откриването тази епоха като “Истински” началото, когато става въпрос за историята на стероиди.

Дори самият цар открито се говори за тях; в едно интервю с Барбара Уолтърс по време на царуването му конкурентни Арнолд Шварценегер прави не стеснявам за него, той използва стероиди и се радвам да поговорим за това. Има истории за този ден на културисти, открито използване на стероиди в салона етаж; кандидатства за Dianabol tablet е толкова често, колкото bumming една четвърт за телефона.

Щракнете тук, за да закупите анаболни стероиди (официален)

buy dianabol steroids

Ние също така знаем, че през 70-те и 80-те, NFL започва да видите масивна експлозия от гледна точка на растеж, сила и скорост на своите играчи. NFL не стартира спиране играчи за анаболен стероид употреба до 1989 г. и дори тогава тестването не е било направено по възможно най-строгите начин.

Сега нека помислим за това за секунда; стероиди, не е незаконно да се използва под закона, техните функции и качества са направени известни от орляк на професионални културисти, които обучават в много от същите зали като много NFL играчи; Ние свидетел масивна експлозия в размер и сила от нападател умения играчи.

Сега, през 1989 г. All-Pro отбранителен нападател Лайл Alzado признава, че използването на стероиди, които са започнали за него през 1969. Alzado на иск е, че стероид употреба е отговорен за рак, в което той е бил диагностициран с, която впоследствие се живота му няколко години по-късно.

Много хора точка на Alzado в смъртта като един от двата катализатори в създаването на 1990 г. САЩ забрана. Погледнете фактите, просто обсъждахме; Можете ли да седне там удобно знаейки това, което знаете и да мисля дори за секунда, че Alzado, един човек, който играе и спечелил си живот на базата на изпълнението си играе в час, който видях мъже избухва в размер и кажа с увереност, че той е единственият? Разбира се не, не е дори близо. Студен твърд истината е историята на стероиди работи дълбоко в НФЛ и продължава и до днес. Играчите са все още по-бързо и по-силни в размер, който няма смисъл на всички освен ако стероиди са в игра.

Щракнете тук, за да закупите анаболни стероиди (официален)

testosterone steroids review

Същото може да се каже, като се касае за Мейджър Лийг Бейзбол, единствената разлика тук е светлината на вината е доказано по-силен начин. По причини, които правят толкова смисъл казва 2 + 2 = 7 Мейджър Лийг Бейзбол е взел най-големият хит на всички, когато става въпрос за анаболни игра и от този ден нататък Когато мислиш за историята на стероиди, MLB е може би първото нещо, което идва на ум.

Просто реалността е само това; просто. Състезатели по футбол и бейзбол и двамата са взели стероид куршум и иронично, обикновено това е само от тези, който царува върховен в спорта; does някой друг, който разбира как стероиди работа че намирам странно? Но футбол и бейзбол играчи не са единствените; Атлети от хокей за лека атлетика, Колоездене, голф, плуване, бойни изкуства, гимнастика и всичко останало между са били уловени и истината е, те са просто нещастен.

Както обикновено, колкото е той получава много по-прости. Професионалните спортисти се препитават от ръката на тяхното изпълнение; по-добре те изпълняват повече те правят и най-добрите правят най-много от всички. Докато конкурентни спортове съществуват използването на стероиди в конкурентни спортове ще съществуват и нови глави в историята на стероиди ще продължи да бъде написана.

Щракнете тук, за да закупите анаболни стероиди (официален)

buy anabolic steroids